'Eleven Sports neemt na slechte start opmerkelijke beslissing voor kijkers' Sport
Sport

'Eleven Sports neemt na slechte start opmerkelijke beslissing voor kijkers'

'Eleven Sports neemt na slechte start opmerkelijke beslissing voor kijkers'

De mediarechten van de Jupiler Pro League zitten sinds het begin van dit seizoen bij Eleven Sports. Na de moeizame onderhandelingen met Telenet, kende Eleven een al even moeizame start op de buis. Iets wat niet zonder gevolgen blijft.

Fans die het voetbal via de online kanalen van Eleven Sports probeerden te volgen, kenden flink wat problemen om naar wedstrijden te kijken. Wedstrijden liepen vast en er waren problemen met beeld en geluid.

Geen studio

Alsof dat nog niet genoeg was, viel ook de omkadering van de wedstrijden serieus tegen. Mensen die via Telenet naar het Belgisch voetbal kijken, klagen over het gebrek aan omkadering. Zij waren de voorbije jaren een met analisten gevulde studio gewoon. Nu moeten ze het stellen met omkadering langs het veld.

De Tijd kwam te weten dat Eleven Sports van plan is om de problemen en pijnpunten aan te pakken. In eerste instantie moeten de technische problemen zo snel mogelijk verholpen worden. Daarnaast zal Eleven in de toekomst wellicht ook overschakelen naar omkadering vanuit een studio met een of meerdere analisten. Een opmerkelijke beslissing, maar wel één die de kijkers ongetwijfeld toejuichen.

Populair

Laatste nieuws