Albert verrast en ziet 3 uitdagers voor Club Brugge: "Zij worden géén kampioen" Sport
Sport

Albert verrast en ziet 3 uitdagers voor Club Brugge: "Zij worden géén kampioen"

Albert verrast en ziet 3 uitdagers voor Club Brugge: "Zij worden géén kampioen"

Het seizoen in de Jupiler Pro League is nog maar pas begonnen, maar nu al ziet het er naar uit dat het spannend gaat worden. Regerend landskampioen Club Brugge gaat vol voor een nieuwe titel, maar krijgt stevige concurrentie.

“Club Brugge is voor mij nog steeds de grootste titelfavoriet”, vertelt analist Philippe Albert in een gesprek met de RTBF. “Daar veranderen de nederlagen tegen Charleroi en Beerschot niets aan.”

“Verder zie ik ook Charleroi bij de eerste vier eindigen. Ze hebben gewoon een goede ploeg. Ook Standard geef ik een goede kans om play-off 1 te halen. Zij zijn uitstekend aan het seizoen begonnen.”

"AA Gent is géén titelkandidaat"

Als Albert gelijkt krijgt, dan wordt het nog een pittige strijd wat betreft de vierde en laatste plaats in play-off 1. “Een vierde ploeg naar voren schuiven is niet evident. Anderlecht, KRC Genk of Antwerp. AA Gent is voor mij géén titelkandidaat.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws