Drama dreigt: ‘Lionel Messi mag dan volledig seizoen niet voetballen’ Sport
Sport

Drama dreigt: ‘Lionel Messi mag dan volledig seizoen niet voetballen’

Drama dreigt: ‘Lionel Messi mag dan volledig seizoen niet voetballen’

De ontwikkelingen rond Lionel Messi (33) houden de volledige voetbalwereld bezig. Messi wil gratis weg bij FC Barcelona, maar dat zien ze in Camp Nou niet bepaald zitten.

Barcelona wordt gesteund door La Liga, dat Messi uiteraard niet graag naar een andere competitie wil zien verhuizen. Als Messi zijn wil doordrijft en Barça verlaat, zou hij zelfs een zware straf krijgen.

Volgens Barcelona en La Liga kan Messi zijn huidige club enkel en alleen gratis verlaten als zijn contract afloopt... in de zomer van 2021. Het komt eigenlijk neer op het volgende: zolang Barça het loon van Messi betaalt, kan hij niet uitkomen voor een nieuwe club. En u kan het al raden: Barcelona is bereid om Messi's loon te blijven betalen tot het einde van zijn contract in de zomer van 2021.

Onderhandelingen

Ondertussen gaan de onderhandelingen tussen Barcelona en de entourage van Messi verder. Manchester City hoopt nog steeds dat het de kleine Argentijn kan inlijven. Ook PSG en Inter azen op Messi. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws