Er moet ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert iets van het hart over zijn personage Raven: “Ik heb hier moeite mee, ja” Buitenland
Buitenland

Er moet ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert iets van het hart over zijn personage Raven: “Ik heb hier moeite mee, ja”

Er moet ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert iets van het hart over zijn personage Raven: “Ik heb hier moeite mee, ja”

Aaron Blommaert is de nieuwe aanwinst van de VTM-soap ‘Familie’. Hij maakte zijn debuut als de mysterieuze Raven. Klein detail: je spreekt de naam uit zoals je hem schrijft.

"Toen ik auditie deed met Kürt Rogiers, dacht ik verkeerdelijk dat het als ‘reven’, op zijn Engels, werd uitgesproken”, zegt Aaron in een interview met Gazet van Antwerpen. “In het begin vond ik het een rare naam, maar het is geen lelijke naam."

Zijn personage kan omschreven worden als introvert. “Als hij dan toch iets lost, doet hij dat op een creatieve manier, want hij is singer-songwriter. Hij is de vreemde eend in de bijt, maar dat maakt hem interessant. Soms heb ik moeite met de manier waarop hij doet, omdat hij ver van me afstaat. Ik ben veel meer extravert", besluit Aaron.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws