Woensdag 2 September 2020 - 21:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Natalia doet bijzondere vaststelling: “Pas na de geboorte van Bobbi-Loua ben ik dat beginnen beseffen”

Natalia doet bijzondere vaststelling: “Pas na de geboorte van Bobbi-Loua ben ik dat beginnen beseffen”

Natalia is zangeres, kersverse mama van Bobbi-Loua en nu ook de nieuwe ambassadrice van Cunina, de Belgische organisatie die over heel de wereld kansarme kinderen op de schoolbanken zet door middel van gepersonaliseerde peterschappen.

Na Nathalie Meskens, Luc Appermont, Wouter Torfs en Sabine De Vos wordt Natalia de vijfde ambassadrice van Cunina. Deze Belgische organisatie steunt kansarme kinderen uit Brazilië, de Filipijnen, Haïti, Nepal, Oeganda, Zuid-Afrika en Peru, zodat zij op dagelijkse basis naar school kunnen gaan. Dit jaar bestaat Cunina dertig jaar en heeft de organisatie al meer dan 15.000 kansarme kinderen toegang gegeven tot onderwijs.

“Met de geboorte van Bobbi-Loua besef ik hoe goed een kind het kan hebben in ons land”, vertelt Natalia op Radio 2. “Er zijn nog zoveel plekken op de wereld waar armoede heerst en daar wil ik iets aan doen.” De zangeres uit de Kempen is ook meter van Binu, een meisje van 8 jaar uit Nepal. Door de financiële steun van Natalia kan zij nu dagelijks naar school gaan.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Natalia  I  Nathalie Meskens  I  shownieuws  I  Bobbi-Loua  I  Luc Appermont  I  Cunina