84-jarige grootvader laat het leven na extreem laffe aanval met autospiegel Buitenland
Buitenland

84-jarige grootvader laat het leven na extreem laffe aanval met autospiegel

84-jarige grootvader laat het leven na extreem laffe aanval met autospiegel

Emiliano Lombardi, een 84-jarige grootvader, werd in de nacht van 16 augustus aangevallen voor zijn eigen huis in Perth, Australië. Hij werd brutaal geslagen en overleed aan zijn verwondingen.

Lombardi was naar ’s nachts naar buiten gelopen omdat hij een geluid hoorde. Wat volgde was een gruwelijke aanval: de 84-man werd aangevallen en achtergelaten met een gebroken neus en talloze diepe snijwonden. Zijn handen en kledij zaten onder het bloed. Rechercheur Alexandra Hill vertelde Perth Now dat een wapen – vermoedelijk een autospiegel – werd gebruikt in wat zij omschreef als een "laffe, walgelijke en afschuwelijke daad".

De gepensioneerde werd gevonden door de politie en met spoed naar het Royal Perth Hospital gebracht, waar hij bijna twee weken op de intensive care lag. Hij stierf dinsdagavond nadat hij naar een andere afdeling was gebracht. De familie is gebroken door het verlies. Minister Michelle Roberts bestempelde de dood van Lombardi als "absoluut tragisch en zinloos". De politie behandelt de aanval nu als een moordzaak.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws