Mary, de mama van Marco Borsato, is furieus: “Jongens, stop ermee!” Buitenland
Buitenland

Mary, de mama van Marco Borsato, is furieus: “Jongens, stop ermee!”

Mary, de mama van Marco Borsato, is furieus: “Jongens, stop ermee!”

In het Nederlandse weekblad Weekend staat een interview te lezen met Mary, de mama van Marco Borsato. Ze vertelt onder meer over haar 75e verjaardag.

Er werd een groot feest gegeven en heel de familie was uitgenodigd. “Dat was zo leuk”, zegt ze. “Toen ik binnenkwam, dacht ik eerst dat ze de ballonnen van de vorige verjaardag waren vergeten weg te halen. We hebben er heerlijk gegeten, maar voor mij is het belangrijkste dat we allemaal bij elkaar waren – dat is voor mij het mooiste cadeau."

Zelfs Leontine Borsato, de ex van de zanger, was van de partij. Niets om over op te kijken, vindt Mary. “Nee, zij hoort er gewoon bij”, klinkt het. “Dat gaat allemaal zo goed, gewoon perfect. De kinderen zijn blij met mama en met papa. Zij hebben geen verdriet. Iedereen denkt maar: ah, die arme kinderen, maar zij worden zo liefdevol behandeld door hun ouders en omgeving, zij hebben het fantastisch."

Drama

Waar Mary minder blij van wordt, zijn de roddels die de laatste maanden over haar zoon Marco verschijnen. “Het is zó’n fantastische man, zijn ze allemaal vergeten wat ‘ie gedaan heeft? Ik ben eigenlijk nooit boos, maar om dit soort dingen word ik wel boos. Dan denk ik: jongens, stop ermee! Je ziet hoe leuk Leontine en Marco met elkaar omgaan, moet de rest er dan zo’n drama van maken?"

Populair

Laatste nieuws