Hallucinant verhaal over Defour: "Uitbater betrapte hem terwijl hij seks had in café" Sport
Sport

Hallucinant verhaal over Defour: "Uitbater betrapte hem terwijl hij seks had in café"

Hallucinant verhaal over Defour: "Uitbater betrapte hem terwijl hij seks had in café"

Steven Defour (32) zit sinds zijn contract bij Royal Antwerp FC afliep zonder club. Dat er nu enkele hallucinante verhalen over hem opduiken, gaat Defour ook niet helpen om eenvoudig een nieuwe werkgever te vinden.

In het nieuwe Franstalige magazine Eddy doet Paul Stefani, de gewezen zaakwaarnemer van de ex-Rode Duivel, een boekje open over Defour. Stefani komt met enkele hallucinante verhalen naar buiten.

“Om zijn transfer naar Porto af te ronden, hadden we een gesprek met het bestuur van de club om 19.00 uur. Steven arriveerde dronken om 20.30 uur. Hij vertelde dat hij rechtstreeks van een afspraak bij een sponsor kwam, maar dat was uiteraard gelogen", vertelt Stefani.

Seks in café

“Een andere keer kreeg ik een telefoontje van de uitbater van een bar in Ninove waar meerdere Anderlecht-spelers vaste klant waren. “We hebben Steven betrapt op een tafel terwijl hij seks had met een dame en alles is gefilmd” vertelde de man me."

"Er werd gedreigd om de video op het internet te gooien, tenzij er een aanzienlijke geldsom werd betaald. Uiteindelijk, met dank aan een gemeenschappelijke kennis, werd de video niet verspreid.”

Zon, vrouwen en geld

“Toen we voor een potentiële transfer in Saudi-Arabië waren, was Steven in de wolken", volgt er nog een laatste anekdote. "Een lokale sjeik had hem al een vrouw gevonden en Steven zei me onmiddellijk: “Paul, ik wil hier absoluut komen spelen. Dit is het paradijs: de zon, vrouwen en geld.” Het is door dat soort zaken dat Steven zijn carrière heeft gemist. Hij was altijd uit vorm", besluit Stefani.

Hallucinant verhaal over Defour: "Uitbater betrapte hem terwijl hij seks had in café"

Steven Defour en Paul Stefani na Defours transfer naar FC Porto.

Populair

Laatste nieuws