Jef Vermassen vertegenwoordigt mama van vermoorde Ilse Uyttersprot: “Als ze dat ziet, dat gaat ze niet aankunnen” Royalty
Royalty

Jef Vermassen vertegenwoordigt mama van vermoorde Ilse Uyttersprot: “Als ze dat ziet, dat gaat ze niet aankunnen”

Jef Vermassen vertegenwoordigt mama van vermoorde Ilse Uyttersprot: “Als ze dat ziet, dat gaat ze niet aankunnen”

Een maand geleden werd Ilse Uyttersprot vermoord door Jurgen Demesmaeker. De bekende strafpleiter Jef Vermassen zal de mama van Uyttersprot bijstaan tijdens het gerechtelijk onderzoek naar de moord op haar dochter. Dat meldt TV Oost.

"Ik heb geen seconde getwijfeld en de reden is eenvoudig: ik heb Ilse goed gekend. Het was een zeer aangename dame en een zeer aangename confrater. Ze is niet zo lang aan de balie actief geweest, maar toch. Het was een vrouw met een eeuwige glimlach. Als ik dan het verdriet van de moeder zie, een dame van in de 80 die zoiets moet overleven, daar heb ik intens medelijden mee."

Vermassen wil snel het dossier kunnen inkijken, samen met de moeder van Ilse Uyttersprot. “Dat gaat ook nog een hard moment worden wanneer ze daar geconfronteerd gaat worden met al die details”, weet de advocaat. “Ik heb wel al gevraagd om de foto’s van de lijkschouwing uit het dossier te laten, want ik denk niet dat ze dat gaat aankunnen."

Vermassen hoopt dat er snel duidelijkheid komt, zodat de moeder rust kan vinden. “Want haar vraag is natuurlijk wat hij haar dochter heeft aangedaan en hoe dat verlopen is. Dat wil ik dan ook uitvissen samen met mijn cliënte.

Populair

Laatste nieuws