-->

Olivia ‘OT’ Trappeniers kijkt vreemd op van Karen Damen in ‘Liefde Voor Muziek’: “Dit was zo raar”

Olivia ‘OT’ Trappeniers kijkt vreemd op van Karen Damen in ‘Liefde Voor Muziek’: “Dit was zo raar”
Zaterdag 5 September 2020 - 12:30   I   Foto: Instagram   I  

Wat al maanden in de lucht hing, is bewaarheid geworden: Regi won de Zomerhit met ‘Kom Wat Dichterbij’, de cover die hij bracht in ‘Liefde Voor Muziek’. Voor zangeres OT was het een hoogtepunt in haar jonge carrière en dat heeft ze toch even gevierd.

"Met mama en papa hebben we een flesje gekraakt. Met de coronamaatregelen waren er niet veel andere opties”, zegt Olivia in Gazet van Antwerpen. “Met Regi en Jaap (Jake Reese, nvdr.) hebben we het gevierd tijdens een opname van ‘Vandaag’ bij Danira Boukhriss. Daar zagen we elkaar voor het eerst na lange tijd terug."

“Die week in Spanje voor de opname van ‘Liefde voor Muziek’ was trouwens euh… speciaal”, laat Olivia weten. “Het deed zo raar om tussen die muzikale sterren te lopen. Ik werd omvergeblazen toen ik naast Karen Damen stond. Als kind was ik grote fan van K3. Dan is het gek om haar plots als collega te zien."

TAGS  I  Olivia Trappeniers  I  OT  I  Liefde Voor Muziek  I  shownieuws  I  Karen Damen  I  K3  I  Kom Wat Dichterbij  I  Regi