Zaterdag 5 September 2020 - 18:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle en prins Harry in het oog van de storm: “Dit is een totaal gebrek aan respect”

Meghan Markle en prins Harry in het oog van de storm: “Dit is een totaal gebrek aan respect”

Het bezoek van prins Harry en Meghan Markle aan een kleuterschool in Los Angeles wordt bekritiseerd door ouders die vanwege het Covid-19-beleid de scholen van hun kinderen niet in mogen. Dat schrijft de Daily Mail.

Harry en Meghan plantten vergeet-mij-nietjes ter ere van de 23e verjaardag van het overlijden van prinses Diana tijdens het bezoek aan het Assistance League Preschool Learning Center. Maar terwijl velen de royals prezen voor hun liefdadigheidswerk, waren anderen minder onder de indruk. Zij vinden het niet kunnen dat het koppel de school wél mocht betreden, ondanks de coronaregels.

“Ik kon de hand van mijn dochter niet eens vasthouden en haar vorige week naar school brengen toen ze naar de kleuterschool ging. Deze twee komen gewoon opdagen en overtreden de regels wanneer ze daar zin in hebben?”, reageerde iemand verontwaardigd. “Het is niet veilig om terug naar school te gaan, maar wel veilig om met vreemden op de foto te gaan."

“Zij moeten geen respect hebben omdat ze ‘humanitairen’ zijn? Amerikaanse kinderen hebben immers totaal geen idee wat een hertog of hertogin is. Maar Harry en Meghan kunnen zomaar binnenwandelen, terwijl het mij steeds werd verboden”, klinkt het nog.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws  I  Los Angeles  I  prinses Diana