Acteur Kristof ‘Japser’ Verhassel doet straffe onthulling over ‘Thuis’: “Blijkbaar waren de makers dat vergeten” Buitenland
Buitenland

Acteur Kristof ‘Japser’ Verhassel doet straffe onthulling over ‘Thuis’: “Blijkbaar waren de makers dat vergeten”

Acteur Kristof ‘Japser’ Verhassel doet straffe onthulling over ‘Thuis’: “Blijkbaar waren de makers dat vergeten”

Eindelijk zijn er weer afleveringen van ‘Thuis’ te zien op televisie. Veel fans kijken uit naar hoe de verhaallijn van slechterik Jasper zich gaat ontplooien.

Jasper zat in de gevangenis voor de moord op Frederieke, maar wil nu koste wat kost zijn naam zuiveren en bewijzen dat hij niet degene is die Thilly heeft verkracht. En zo komt acteur Kristof Verhassel, die de rol van Jasper speelt, ook weer in beeld. Wat weinigen weten, is dat dit niet de eerste comeback in de Eén-reeks is van de acteur.

“Ooit speelde ik een inspecteur van de narcotica-brigade op wie Femke een oogje had”, vertelt Kristof in Dag Allemaal. “Enfin, twee jaar later vroegen ze me om de broer van Femke te spelen. Blijkbaar waren de makers van ‘Thuis’ mijn eerste optreden uit het oog verloren, want toen ik hen daaraan herinnerde, ging het plots niet meer door. Tja, logisch, natuurlijk”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws