-->

Schokkend: 19-jarige coronapatiënte verkracht door verpleegkundige op weg naar hospitaal

Schokkend: 19-jarige coronapatiënte verkracht door verpleegkundige op weg naar hospitaal
Dinsdag 8 September 2020 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

In India is een 19-jarig meisje op weg naar het ziekenhuis verkracht door een ambulancechauffeur nadat ze positief testte op het Covid-19-virus. De feiten deden zich afgelopen zaterdag voor in Kerala.

In India worden patiënten uit een bepaalde regio meestal samen opgehaald om naar een coronacentrum te brengen. De dader pikte het slachtoffer en een 42-jarige dame op in het algemeen ziekenhuis van Adoor nadat ze beiden positief testten op corona.

Hij zette de oudere vrouw af bij een coronacentrum in Aranmula en reed met de tiener door naar het Firstline Covid Treatment Centrum in Pandalam. Onderweg stopte hij echter in een afgelegen gebied, en verkrachtte haar. Hij verontschuldigde zich bij zijn slachtoffer alvorens haar bij het ziekenhuis af te zetten.

Onmenselijk

De 19-jarige vertelde het ziekenhuispersoneel uiteraard over het voorval toen ze aankwam, waarop de man de daaropvolgende ochtend werd gearresteerd. De minister van Volksgezondheid omschreef het incident als schokkend en onmenselijk.

Naar verluidt heeft de bestuurder al heel wat overtredingen op zijn kerfstok en lopen er verschillende strafzaken tegen hem. Politie wist ook te vertellen dat hij het verplichte certificaat als ambulancechauffeur zelfs nooit behaald heeft.

TAGS  I  India  I  corona