Man (59) wordt verscheurd door zijn eigen hond (die hem eerder al zwaar had toegetakeld) Buitenland
Buitenland

Man (59) wordt verscheurd door zijn eigen hond (die hem eerder al zwaar had toegetakeld)

Man (59) wordt verscheurd door zijn eigen hond (die hem eerder al zwaar had toegetakeld)

In Perth, Australië, heeft zich een verschrikkelijk incident afgespeeld waarbij een man werd aangevallen en doodgebeten door zijn hond. Hulpdiensten werden nog gebeld, maar hun hulp kon niet meer baten.

De feiten deden zich maandag voor in het huis van het slachtoffer, Dave Whitney. Voorafgaand aan de aanval had Whitney ruzie gehad met zijn huisgenoot, de 36-jarige Brody Gardner, meldt 9News. De politie werd gedwongen om rangers te bellen om te helpen bij het verwijderen van de agressieve hond.

Ondanks verwoede pogingen van het ambulancepersoneel, stierf de 59-jarige man ter plaats omstreeks 20.00 uur. Het dier werd ingeslapen, nadat hij ook naar de officieren sprong. Het fatale voorval was trouwens niet de eerste keer dat de hond agressief was. Whitney en Gardner moesten eerder dit jaar zelfs nog plastische chirurgie ondergaan nadat de hond hen had aangevallen.

De gemeente ontving eerder al klachten van de buren over een ander incident waarbij de hond agressief was tegen een kind. Een vrouw vertelde aan 9News dat de hond al "talrijke kinderen" had aangevallen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws