Jani Kazaltzis drijft de spot met Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Heeft die een probleem misschien?” Buitenland
Buitenland

Jani Kazaltzis drijft de spot met Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Heeft die een probleem misschien?”

Jani Kazaltzis drijft de spot met Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Heeft die een probleem misschien?”

‘In de Kleerkast’ is terug met gloednieuwe afleveringen. En (ex-)blind getrouwde man, Nick Laenen mag de spits afbijten. “Hij is nog altijd niet van straat. Hoe zou dat komen?”, vraagt Jani zich af.

Nick noemt Jani al snel ‘de schrik van zijn kleerkast’. “Ik kom enkel nog buiten voor de noodzakelijke dingen”, laat Nick weten. “Drinken, restaurant. Als het mogelijk is, vrienden bezoeken. Maar mijn kleren om te showen, om het zo te zeggen, om uit te gaan of naar een feestje te gaan, dat zit er niet in."

Wanneer de kast opengaat, verbaast Jani zich over de ordelijkheid én over het feit dat Nick een jeansbroek heeft in zowat alle kleuren. “Ik ben steward, dat weet je. Dus dat is altijd een donkerblauw kostuum, heel basic, dus wanneer ik vrij ben, kleed ik me graag jong en vrolijk”, verklaart Nick. Waarop Jani al lachend aanvult: “Of puberaal, dat kan ook."

Het favoriete kledingstuk van Nick – een fluogele trui – gaat er al helemaal niet in bij Jani. “Zo ziet een tennisbal eruit", aldus de stylist. "Ben je dan bang dat je omvergereden wordt? En jij maar meedoen met programma’s: ik wil trouwen. Ja, wat wil je zelf? Denk je als ik je zo over straat zie gaan, dat ik denk: amai, die wil ik pakken? Nee, hè! Dan denk ik: of die is kleurenblind, of die heeft een probleem. Die heeft een panische angst om omvergereden te worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws