-->

Emotionele Jeroom heel eerlijk over tragische gebeurtenis: “Ik ben hen dat verschuldigd”

Emotionele Jeroom heel eerlijk over tragische gebeurtenis: “Ik ben hen dat verschuldigd”
Donderdag 10 September 2020 - 10:00   I   Foto: Instagram   I  

Woensdagavond waren Élodie Ouédraogo en Jeroom te gast bij Gert Verhulst in ‘Gert Late Night’. Jeroom liet zich zelfs overtuigen om de ‘Bedgeheimen’ te doen met James Cooke.

Hier vertelt hij dat hij zichzelf beschouwt als een mama’s kindje. “We hadden een gezin van vier en nu nog een gezin van twee. Ik ben m’n broer verloren toen ik 20 jaar was. En m’n vader toen ik 31 was, 10 jaar later. Dus ja, dan bleven enkel ik en m’n mama nog over, hè. Op een korte periode eigenlijk. M’n mama is de sterkste vrouw die ik ken."

Jerooms broer overleed op 24-jarige leeftijd aan kanker. “Met m’n broer heb ik echt nog heel de nacht kunnen praten. Testament opgemaakt. Als ik er nu aan terugdenk, heel praktisch.” Ook zijn vader overleed aan kanker, tien jaar na zijn broer. “Ik denk eigenlijk dat daar ook een beetje dat zwarte in m’n denken is geslopen."

Glunderen van trots

Door deze twee dramatische gebeurtenissen, probeert Jeroom zo gezond mogelijk te leven. “Ik sport me kapot en probeer zo fit mogelijk te blijven. Ik ben dat echt verschuldigd aan m’n broer en vader. Ik ben ook niet zo’n emotioneel mens. Dat komt ook weer door m’n geschiedenis. Ik relativeer alles kapot."

Zijn vader heeft Elodie nooit gekend. “Nee. Hij heeft wel haar bocht gezien op de Olympische Spelen. Ik denk dat hij zou glunderen van trots als hij wist dat ik samen ben met die vrouw. Ook gewoon over de kleine, hè. Als hij Remus zou zien. Ik denk dat dat grote liefde was geweest."

TAGS  I  Jeroom  I  Élodie Ouédraogo  I  Gert Verhulst  I  shownieuws  I  James Cooke  I  Gert Late Night