Willy Sommers en zijn vrouw Cindy doen pijnlijke vaststelling: “En dan nog uitgerekend op dat moment” Buitenland
Buitenland

Willy Sommers en zijn vrouw Cindy doen pijnlijke vaststelling: “En dan nog uitgerekend op dat moment”

Willy Sommers en zijn vrouw Cindy doen pijnlijke vaststelling: “En dan nog uitgerekend op dat moment”

Fantastisch nieuws voor de fans van Willy Sommer: de zanger neemt deel aan de nieuwste editie van ‘Liefde Voor Muziek’. Zelf kijkt Willy er alvast enorm naar uit.

"De voorbije jaren stond ik al paar keer op een lijstje met kandidaten, maar werd ik uiteindelijk niet gevraagd. Toch heb ik nooit gepanikeerd, want ik wist dat mijn dag zou komen”, zegt Willy in Het Laatste Nieuws. “Ik heb een enorm repertoire waaruit de collega's kunnen putten."

"De voorbije weken heb ik me beziggehouden met strofen aanpassen, refreinen bewerken, demo's opnemen... Wat me goed uitkwam, want door corona was ik plots werkloos”, laat de zanger weten. “Vooral die eerste weken van lockdown waren verschrikkelijk. Samen met mijn echtgenote Cindy moest ik vaststellen dat ik, uitgerekend op een zaterdagavond, thuis in de zetel naar een film zat te kijken. Dat had ik nog nooit meegemaakt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws