'The Voice kids'-winnares Jade heeft groot nieuws te melden Buitenland
Buitenland

'The Voice kids'-winnares Jade heeft groot nieuws te melden

'The Voice kids'-winnares Jade heeft groot nieuws te melden

Drie maanden na haar overwinning in 'The Voice kids' brengt Jade De Rijcke (15) haar eerste single uit. Ze tekende een contract bij Universal, dat haar eerste single deze week nog zal lanceren. Die heet 'Straw House'. "Dit is perfect als eerste nummer. Het is rustig, dat past bij mij", zegt ze in Het Nieuwsblad.

“Ik sta wel met covers op YouTube, maar dit nummer komt op iTunes en Spotify. Ik ben echt heel benieuwd wat de mensen ervan vinden. De mensen zullen misschien zeggen: Wéér een rustig liedje. Maar dit is perfect als eerste nummer. Ik wil ook meer uptempo liedjes zingen, maar dat is voor later", zegt Jade.

“Ik ben nog altijd ongelooflijk blij dat ik gewonnen heb, maar ik ben nog altijd dezelfde Jade. Of misschien ben ik toch een beetje veranderd. Ik sta blijer in het ­leven. Ik moet in ieder geval dringend wat meer foto's op mijn Instagram zetten. Ik heb me zo hard ingezet voor school dat ik dat een beetje verwaarloosd heb. Maar ik had wel een goed rapport en dat is nog altijd het belangrijkste", blijft Jade nuchter.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws