Frank Deboosere over aankomende hitte: “Die dagen wordt het echt zéér warm” Royalty
Royalty

Frank Deboosere over aankomende hitte: “Die dagen wordt het echt zéér warm”

Frank Deboosere over aankomende hitte: “Die dagen wordt het echt zéér warm”

Er staan een aantal mooie nazomerdagen voor de deur. Het weekend wordt zonnig met temperaturen rond 24 graden. Begin volgende week staat ons zeer warm nazomerweer te wachten.

Vandaag wordt het roog en licht tot gedeeltelijk bewolkt. De maxima schommelen tussen 20 graden in de Hoge Venen en 23 of 24 graden (of iets meer) in Vlaanderen. Vanavond en vannacht wordt het licht bewolkt. Tegen de ochtend zijn er meer wolkenvelden in het westen van het land maar het blijft droog.

Zaterdag komt een zwak wolkenfront over ons land oplossen. Het blijft rustig en vrij mooi met zonnige perioden, maar in de loop van de dag komt er tijdelijk meer bewolking opzetten, vooral over het noorden van het land. De maxima schommelen tussen 19 graden aan zee en 24 graden in Belgisch Lotharingen. Zondag verwachten we rustig en mooi weer met zon en af en toe enkele hoge wolkenvelden. De temperaturen halen 20 tot 25 graden.

Begin volgende week

Maandag wordt het zonnig en zomers warm met maxima tussen 26 en 30 graden. De wind waait zwak tot matig uit zuidoost. Ook dinsdag blijft het zonnig en zomers warm met maxima tussen 28 en 31 graden.

Woensdag kan het nog vrij zonnig blijven met wat meer stapelwolken. Er is een kleine kans op enkele buien op het einde van de dag. Maxima rond of boven 25 graden. Donderdag krijgen we vrij zonnig weer met enkele wolkenvelden. De kans op buien blijft klein. De maxima stijgen opnieuw boven 25 graden maar dit moet nog bevestigd worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws