Mathieu Van der Poel maakt de balans op en komt tot opmerkelijke conclusie over aankomende klassiekers Sport
Sport

Mathieu Van der Poel maakt de balans op en komt tot opmerkelijke conclusie over aankomende klassiekers

Mathieu Van der Poel maakt de balans op en komt tot opmerkelijke conclusie over aankomende klassiekers

Mathieu Van der Poel kon zich gisteren in Tirreno-Adriatico nog eens tonen. De Nederlandse kampioen zat mee in de vroege vlucht, maar werd op tien kilometer voor het einde ingerekend.

"De laatste paar dagen waren niet slecht, al was het wel weer een paar keer erg heet”, blikt hij terug op de laatste dagen. “Ik voel me best oké. Het is alleen een zwaar parcours en er zijn veel goede klimmers hier. Zij bereiden zich hier voor op de Giro d’Italia. Het niveau ligt hoog, zeker als het omhoog gaat."

“De eerste twee etappes hem ik Tim Merlier geprobeerd te helpen in de sprints”, gaat Van der Poel verder. “We zijn er nog niet in geslaagd om een rit te winnen, maar daar blijven we ook de komende dagen voor vechten. Mijn eigen niveau is best oké, al ben ik zeker nog niet in topvorm. Maar het is goed genoeg. Deze koers geeft me de kracht die ik straks nodig heb om in de klassiekers 100% in orde te zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws