Veerle uit ‘Boer Zkt Vrouw’ neemt geen blad voor de mond: “Een échte man doet zoiets toch niet?” Buitenland
Buitenland

Veerle uit ‘Boer Zkt Vrouw’ neemt geen blad voor de mond: “Een échte man doet zoiets toch niet?”

Veerle uit ‘Boer Zkt Vrouw’ neemt geen blad voor de mond: “Een échte man doet zoiets toch niet?”

De uitverkoren mannen gaan voor de mooie Veerle (29) serieus uit hun pijp mogen komen in ‘Boer Zkt Vrouw’. Veerle weet immers goed wat ze wil, en vooral wat ze zeker niét wil. Zo deinsde ze er niet voor terug om veel van haar toegezonden brieven op kritische wijze aan de kant te schuiven.

"Een man moet heel wat kwaliteiten hebben vooraleer ik verliefd word, en dus probeerde ik bij ’t lezen van de brieven al meteen de ware eruit te zoeken”, verklaart Veerle in weekblad Dag Allemaal. “Logisch dat ik nogal kritisch overkwam."

Eén brief die ze kreeg belandde zonder pardon meteen in de vuilnisbak. “Ik herinner mij nog een heel mooie brief in diamond painting (met letters gemaakt van steentjes, nvdr). Die man had daar veel werk ingestoken en dat apprecieer ik, maar toch heb ik hem niet uitgenodigd", zegt Veerle. "Omdat ik vind dat een echte vent zoiets niet doet, snap je?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws