Mathieu van der Poel dient indrukwekkende Wout van Aert van antwoord Sport
Sport

Mathieu van der Poel dient indrukwekkende Wout van Aert van antwoord

Mathieu van der Poel dient indrukwekkende Wout van Aert van antwoord

Mathieu van der Poel heeft vandaag de zevende rit in de Tirreno-Adriatico gewonnen. De Nederlander was de sterkste in een heuvelachtige rit.

Steeds moet Van der Poel aankijken en aanhoren hoe sterk Van Aert is in de Tour. Van Aert is toch wat zijn eeuwige rivaal. Van der Poel heeft daar nu op een beresterke manier op geantwoord.

“Het was niet het plan om in de aanval te gaan, maar als er na anderhalf uur strijd een kopgroep ontstaat, moet je mee zijn”, reageerde Van der Poel bij Het Nieuwsblad. “Die lokale ronden waren heel zwaar, verbazend dat ik hier win.”

"Deze Tirreno is echt wel een moeilijke rittenwedstrijd, met heel veel renners die hier de Giro voorbereiden. De zege van Tim Merlier zaterdag gaf een boost. Het is knap dat Alpecin-Fenix hier twee ritzeges kan pakken. Ik ben heel blij dat ik opnieuw op het niveau zit dat ik wil en dat ik agressief kan koersen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws