Charleroi wint ook bij Zulte Waregem en blijft autoritair leider Sport
Sport

Charleroi wint ook bij Zulte Waregem en blijft autoritair leider

Charleroi wint ook bij Zulte Waregem en blijft autoritair leider

Sporting Charleroi blijft ook na speeldag 5 de autoritaire leider in de Jupiler Pro League. De ploeg van Karim Belhocine won zondagavond met 0-2 op het veld van Zulte Waregem. In de slotfase sloegen Kaveh Rezaei en Shamar Nicholson genadeloos toe.

In een tegenvallende eerste helft zat alles, maar dan ook werkelijk álles, op slot. Geen enkele noemenswaardige kans en aan de rust stond er dan ook een 0-0-tussenstand op het scorebord.

Na rust wilde Zulte Waregem wel, maar slaagde het er niet in om te scoren. Vossen kwam een schoenmaat of twee te kort om een voorzet van Bruno binnen te duwen. En daarna trok Charleroi het laken naar zich toe.

Rezaei & Nicholson doen het

In de slotfase beslisten De Zebra's de match. Rezaei tekende voor de openingstreffer en op de counter maakte Nicholson er nog 0-2 van. Efficiënt, klinisch en ook nog een stevig blok, het zijn trefwoorden die perfect passen bij dit Charleroi. Benieuwd waar hun sprookje gaat eindigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws