'Dries Mertens heeft erg vervelend nieuws voor Kat Kerkhofs' Sport
Sport

'Dries Mertens heeft erg vervelend nieuws voor Kat Kerkhofs'

'Dries Mertens heeft erg vervelend nieuws voor Kat Kerkhofs'

Dries Mertens en Kat Kerkhofs vormen al járen een koppel en in 2015 stapten ze ook in het huwelijksbootje. Terwijl het Kat dezer dagen voor de wind gaat in de media, beleeft Dries een moeilijk seizoen bij Napoli. En dat lijkt serieuze gevolgen te hebben.

Zo ziet het er steeds meer naar uit dat Mertens straks naar een andere club zal verhuizen. Op zich is dat geen drama, ware het niet dat de Rode Duivel op een transfer naar China aast.

Geen basisspeler meer bij Napoli

Mertens had al enkele keren de kans om Napoli in te ruilen voor een Chinese club, maar telkense legde hij riante aanbiedingen naast zich neer. Komende zomer liggen de kaarten sowieso anders, want de 31-jarige Mertens beseft dat hij onder Carlo Ancelotti niet langer een basisspeler is en zal zijn bij Napoli.

En dus hoopt Mertens zijn carrière, net als Marouane Fellaini en Mousa Dembele verder te zetten in de Chinese competitie. Vervelend nieuws voor Kat Kerkhofs, want zijn werkt in België aan haar grote doorbraak op televisie.

Slecht nieuws voor Kat

Nu pendelt ze tussen Italië en België, maar het spreekt voor zich dat het pendelen heel wat lastiger wordt als manlief Dries in China gaat voetballen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws