Dinsdag 15 September 2020 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘Boer Zkt Vrouw’ zeggen allemaal hetzelfde over Frits: “Hoog tijd dat hij dat doet”

Kijkers van ‘Boer Zkt Vrouw’ zeggen allemaal hetzelfde over Frits: “Hoog tijd dat hij dat doet”

Een hilarisch momentje tijdens de aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’ op VTM gisteren. Boer Frits die niets wist staan in de keuken, het werkte bij heel wat kijkers op de lachspieren.

“Zonder ons ma weet ik niets staan in de keuken”, gaf Frits tijdens zijn zoektocht naar een maaltijd eerlijk toe. “Ik ben dat gewoon zo gewend als je binnen komt: ‘Ma, waar staat dat? Ma, waar staat dit?’” Zo had hij het best lastig om de fruitpers te vinden, of de pot choco.

Kijkers vonden het in ieder geval geweldige televisie. “Een nieuwe tv-held is geboren”, schrijft iemand op de sociale media. “Fritsje, toch. Gewoon hilarisch, dit”, zegt iemand ook. “Gelukkig heb ik geen brief ingestuurd”, klinkt het lacherig bij nog een ander.

Tweede mama

Anderen waren dan weer heel wat strenger in hun reacties. “Die heeft een tweede mama nodig. En hopelijk beseft dat meisje dit ook en kan ze daarmee leven. Daar is het nog zo ingebakken, moeder aan de haard en dat zal de toekomst worden voor zijn vriendin ook”, klinkt het.

“Moederskindje eerste klas”, schrijft een kijker. “Hij is dan 25 jaar. Dan is het toch hoog tijd dat hij op zijn eigen benen komt te staan. Daar kom je anders nergens mee. Je ouders blijven niet leven. Enfin, voor alles een eerste keer, zeker?"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer Zkt Vrouw  I  VTM  I  shownieuws