Dinsdag 15 September 2020 - 16:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Erg moeilijk voor Wendy uit ‘Blind Getrouwd’: “Mijn hart breekt”

Erg moeilijk voor Wendy uit ‘Blind Getrouwd’: “Mijn hart breekt”

Voormalig deelneemster aan ‘Blind Getrouwd’ Wendy Dirven heeft haar leven een tijdje geleden over een heel andere boeg gegooid. Ze zei het stewardessenwerk vaarwel en volgde een opleiding tot lifecoach. Ze raadt iedereen aan om eerder een liefdevolle levensstijl te creëren dan te focussen op gewicht.

"Ik praat hier iets minder vaak over body positivity, er zijn andere accounts die dat fantastisch doen”, laat ze weten. “Anderzijds is dit thema onlosmakelijk verbonden met zelfliefde."

“Ik vind het bovendien opvallend hoe vaak ik nog hoor over mensen die elke dag op de weegschaal staan, en hoe ze hun eigenwaarde lijken te verbinden aan dat cijfertje op de weegschaal. Dan breekt mijn hart een beetje..."

View this post on Instagram

I’m not beautiful like you, I’m beautiful like me. 💖 . Ik praat hier iets minder vaak over #bodypositivity, er zijn andere accounts die dat fantastisch doen zoals @bibi_antwerpen, @healthyhabits.celien en @gudrunhespel. . Anderzijds is dit thema onlosmakelijk verbonden met zelfliefde. Ik vind het bovendien opvallend hoe vaak ik nog hoor over mensen die elke dag op de weegschaal staan, en hoe ze hun eigenwaarde lijken te verbinden aan dat cijfertje op de weegschaal. Dan breekt mijn hart een beetje... 💔 . Dat cijfertje kan immers nooit weergeven hoe uniek, geweldig, prachtig, stralend en waardevol jij bent! 💛 . Natuurlijk mag je wel letten op wat je eet, zodat je voedt i.p.v. vult. Of mag je gaan sporten als je graag strak in je vel zit. . Het verschil zit hem vooral in jezelf onvoorwaardelijk graag zien zoals je NU bent, en in wat je tegen jezelf zegt. Positieve self talk kan zo life changing zijn. . Creëer voor jezelf dus eerder een liefdevolle levensstijl dan je te focussen op je gewicht. . Enkele voorbeelden: - Je lichaam in beweging brengen op manieren die jij leuk vindt; - Experimenteren met gezonde gerechtjes; - Mild zijn voor jezelf, ook als je je een keer hebt laten gaan; - Zelfzorgmomentjes op dagelijkse basis; - Journaling, om je bewust te worden van je gedachten en rust te krijgen in je hoofd. . Hoe creëer jij voor jezelf een liefdevolle levensstijl? . 📸 @bp.defotomaker . #zelfliefde #zelfzorg #bewustwording #positieveselftalk #liefdevollelevensstijl #youdoyou #healthymindhealthybody #yourebeautifullikeyou

A post shared by Wendy Dirven | Coach (@wendydirven) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wendy Dirven  I  shownieuws  I  Blind Getrouwd