Erika Vlieghe: “Als ik dat had gezegd, hadden ze mij waarschijnlijk buitengedragen” Royalty
Royalty

Erika Vlieghe: “Als ik dat had gezegd, hadden ze mij waarschijnlijk buitengedragen”

Erika Vlieghe: “Als ik dat had gezegd, hadden ze mij waarschijnlijk buitengedragen”

De coronacijfers blijven maar stijgen. Experten zijn het roerend eens dat de maatregelen niet versoepeld mogen worden. Erika Vlieghe beseft dat de mensen het daar moeilijk mee hebben.

"Soms zie ik mezelf als een ontzettend grote zeur die dingen voortdurend blijft herhalen, maar iemand moet die vervelende boodschappen toch telkens opnieuw brengen”, zegt Vlieghe in De Zondag. “We hebben een pandemie van die schaal nog nooit beleefd en iedereen heeft het moeilijk om zich het vervolg voor te stellen."

“Als ik in maart had gezegd dat we hier in september nog mee bezig zouden zijn, dan hadden ze mij waarschijnlijk buitengedragen”, klinkt het. “Ook de volgende maanden zal het zoals nu met ups en downs gaan en zullen we discussies krijgen over hoe ver we gaan met de maatregelen. We moeten steeds met open vizier blijven praten en steeds weer de balans zoeken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws