Opnieuw zware tegenslag voor Stefan Everts: “Het is er niet meer” Sport
Sport

Opnieuw zware tegenslag voor Stefan Everts: “Het is er niet meer”

Opnieuw zware tegenslag voor Stefan Everts: “Het is er niet meer”

Twee jaar geleden liep Stefan Everts in Congo malaria op. Hij moest al acht tenen laten amputeren en zijn lijdensweg is nog niet ten einde. Normaal moest hij in oktober nog drie keer onder het mes, maar de operaties zijn nu vervroegd.

"Zondag moet Stefan een coronatest doen om de dinsdag erop onder het mes te gaan”, zegt zijn vrouw Kelly in Dag Allemaal. “Twee dagen later moet Liam een nieuwe gips krijgen, die zondag daarop moet Stefan opnieuw op corona getest worden voor zijn volgende operatie. En de week daarna nóg eens. Dat wordt dus weer veel over en weer gerij naar het ziekenhuis van Herentals."

“Normaal stonden die ingrepen pas volgende maand gepland, maar door het abrupte einde van Liams seizoen hebben we beslist om er maar meteen werk van te maken", laat Kelly weten. "Want vooruitgang is er de voorbije maanden niet meer, Stefan heeft pijn en de open wonden aan zijn hielen zijn geïnfecteerd. Ik hoop dat deze ingrepen toch iets teweegbrengen, we moeten het proberen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws