VTM-journaliste Hannelore Simoens aan de grond genageld: “Plots stond hij naast mij te masturberen” Buitenland
Buitenland

VTM-journaliste Hannelore Simoens aan de grond genageld: “Plots stond hij naast mij te masturberen”

VTM-journaliste Hannelore Simoens aan de grond genageld: “Plots stond hij naast mij te masturberen”

Hannelore Simoens is al enkele jaren een vertrouwd gezicht tijdens de uitzendingen van het ‘VTM Nieuws’. De journaliste was aanvankelijk niet plan om de media in te stappen, maar na de aanslagen in Brussel in 2016 hakte ze de knoop door. Vanuit haar appartement zag ze de internationale pers. “Daar wil ik tussen staan”, zei ze bij zichzelf.

"Een week later heb ik bij DPG Media gesolliciteerd”, zegt Hannelore in Knack Focus. “Ik mocht meteen beginnen als nieuwslezeres op Qmusic. De ochtenden waarop ik om halfvier uit bed moest, waren dodelijk, maar voor iemand zonder journalistieke ervaring was dat het perfecte opstapje."

“Ik ben gelukkig snel kunnen doorgroeien, want uitsmijters vond ik echt verschrikkelijk”, geeft Hannelore toe. “En die eerste live herinner ik me ook nog kristalhelder. Vooral door de gedrogeerde man met de broek op de enkels die naast mij, net buiten beeld, feestelijk aan het masturberen was."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws