-->

Opschudding op komst in ‘Familie’: “Dit wordt verrassend genoeg een nieuw koppel”

Opschudding op komst in ‘Familie’: “Dit wordt verrassend genoeg een nieuw koppel”
Woensdag 16 September 2020 - 15:00   I   Foto: VTM   I  

Kijkers van ‘Familie’ zijn druk aan het speculeren op de fansites van de immens populaire VTM-soap. Het gaat dit keer eens niet over hoe de verhaallijn van Hanne en Tony zal aflopen, maar handelt over een veel leuker onderwerp.

Fans van het eerste uur denken dat er een nieuw koppel gevormd zal worden in de toekomst. Een foto van acteurs Jef De Smedt en Janine Bischops (Jan en Brigitte, nvdr.) ging namelijk in geen tijd de sociale media rond. Opvallend natuurlijk, omdat de acteurs in ‘Familie’ alleen in bubbels zitten met collega’s waarmee ze veel scènes hebben.

“Het zou echt goed zijn moesten Brigitte en Jan een koppel gaan vormen. Zij is toch wel fel veranderd tegenover vroeger”, zegt een voorstander van het idee. “Het is precies in Jan zijn appartement. Het zou mooi zijn; Jan en Brigitte en Patrick en Jenny, vier vrienden onder elkaar”, reageert een ander. Nog iemand hoopt er alvast op: “Het zou eindelijk eens wat licht in zijn leven brengen."

Toch zijn er ook enkelen die allesbehalve overtuigd zijn, en dat ligt dan meestal aan Brigitte. “Ik betwijfel dat toch, hoor. Brigitte is van een heel andere standing”, aldus een trouwe kijker. “Zou zij iets met een cafébaas beginnen? Ik denk het niet!"

TAGS  I  Familie  I  shownieuws  I  Jef De Smedt  I  Janine Bischops  I  VTM