Woensdag 16 September 2020 - 20:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes heeft fantastisch nieuws over hem en Monique Westenberg: “Het gaat gebeuren”

André Hazes heeft fantastisch nieuws over hem en Monique Westenberg: “Het gaat gebeuren”

Het gaat beter dan ooit tussen André Hazes en zijn grote liefde Monique Westenberg. De turbulente periode ligt helemaal achter de rug, zoveel mag duidelijk zijn. De zanger laat weten dat ze klaar zijn voor de volgende stap.

André is er zeker van dat Monique ‘ja’ zou zeggen, moest hij een aanzoek doen. “In het begin, toen we net weer bij elkaar waren, vond ik het niet gepast om over een aanzoek te beginnen”, vertelt hij in het Nederlandse weekblad Privé. “Ik had immers haar leven overhoopgehaald door van huis weg te gaan. Maar nu ben ik er wel klaar voor. Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij."

De zanger vertelt dat hij de ring al ‘deels’ heeft. “Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet”, vertelt hij. “Vlak voor het moment dat ik het aandurfde, kwam onze relatie in zwaar weer."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  shownieuws