Donderdag 17 September 2020 - 18:00   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Bekende Vlaming geeft toe: "Eveline heeft ook mij benaderd"

Bekende Vlaming geeft toe:

Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire werden in de val gelokt door 'Eveline'. Ze stuurden expliciete beelden naar haar, die vervolgens gelekt werden. Ook Joe-presentator en zanger Born Crain zou benaderd geweest zijn door haar.

De 40-jarige Born kreeg rond Kerstmis 2019 een privébericht op Instagram van een zekere 'Eve'. Ze stuurde hem ongevraagd een video in lingerie en later ook nog een explicietere video. 

"Ze wilde dat ik een foto van mijzelf terugstuurde. Het was er helemaal over. Ik ben nog even met haar in gesprek gegaan: of ze dat bij iedereen deed?", aldus Born. Hij toonde de beelden aan zijn vrouw en blokkeerde haar: "Ik ben perfect gelukkig thuis”, klinkt het.

Een collega-radiopresentator maakte hetzelfde mee. "Hij toonde mij die beelden, en ik herkende ze toen onmiddellijk. Ik was die foto’s tot voor kort eigenlijk al vergeten. Tot eerder deze maand het verhaal losbarstte. Ik had het erover met die collega, en we dachten allebei: dat was diezelfde vrouw”, aldus Born.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Stan Van Samang  I  Sean Dhondt  I  Peter Van de Veire  I  Born Crain  I  shownieuws