-->

Stan Van Samang reageert voor het eerst na het lekken van naaktfoto's: "Ik ga dat keihard doen"

Stan Van Samang reageert voor het eerst na het lekken van naaktfoto's:
Vrijdag 18 September 2020 - 08:20   I   Foto: Photonews   I  

Stan Van Samang schraapte vrijdagochtend al zijn moed bijeen en reageerde op zender MNM over de gelekte naaktfoto’s die van hem verschenen. Hij wil zich nu vooral focussen op de toekomst.

"Ik ga hier nog één keer iets over zeggen, en dan is het gedaan”, zei Stan. “Ik besef maar al te goed dat ik een fout gemaakt heb. Een grote, stomme fout. Ik hoop dat het de grootste fout uit m’n leven wordt. Maar ik heb ze gemaakt. En ik ben niet zozeer het grootste slachtoffer, dat zijn mijn vriendin en kinderen. Net als m’n familie, vrienden en fans. Ook zij zien hiervan af."

“De wereld is blijven doordraaien. Ik wil dit graag achter me laten”, benadrukt de zanger. “Anderen zijn blijven presenteren, ik ben nog steeds een zanger en wil dat tot het einde van m’n leven blijven doen. Dus vooruit met de geit."

Jaren geleden

Peter Van de Veire en Sean Dhondt, beiden ook slachtoffers, blijven ondertussen presenteren, en Stan zal blijven optreden. Vanavond al. “Dat staat al maanden gepland en ik ga dat keihard doen”, aldus Stan. 

“Ik ben nooit echt nerveus voor een optreden, maar mijn hart bonst nu al in mijn keel. Het gaat raar zijn, maar ik kijk er enorm naar uit. Het voelt alsof het jaren geleden is. Ik wacht vol spanning af wat dat optreden met mij gaat doen, want ik ben een heel emotionele mens."

TAGS  I  Stan Van Samang  I  Sean Dhondt  I  Peter Van de Veire  I  MNM  I  shownieuws  I  naaktfoto