Verschueren krijgt ervan langs bij RSCA: "Dit is niet serieus" Sport
Sport

Verschueren krijgt ervan langs bij RSCA: "Dit is niet serieus"

Verschueren krijgt ervan langs bij RSCA: "Dit is niet serieus"

RSC Anderlecht won zondag met 1-2 op het veld van Sporting Lokeren, maar sterke mannen Marc Coucke en Michael Verschueren bevinden zich momenteel in het oog van de storm. Beiden zijn ze op reis en dat stuit op onbegrip.

“Ik kan begrijpen dat de grote baas (Marc Coucke, nvdr.) op vakantie vertrekt. Er is immers nog steeds zijn rechterhand (Michael Verschueren, nvdr.) om alles in goede banen te leiden. Maar als die dan op hetzelfde moment met vakantie is... Tja”, steekt analist Nordin Jbari van wal bij de RTBF.

“Het is vooral symbolisch, hé. Zeker in de moeilijke situatie waarin Anderlecht zich bevindt, had Verschueren aanwezig moeten zijn in Lokeren. Zo simpel is het. Ik weet niet wat er is gebeurd in de agenda’s van Coucke en Verschueren, maar dit is niet serieus”, gaat de ex-spits van onder meer Anderlecht en Club Brugge verder.

"Dat zou een drama geweest zijn"

“Ik ken Verschueren goed en ik zou hem kunnen zeggen dat dit niet serieus is. Ik ga hem dat zeggen. Nu liep het goed omdat Anderlecht won en de fans tevreden zijn. Maar wat als Anderlecht verloren had? Dan had het niet meer in de top 6 gestaan terwijl Coucke en Verschueren op reis waren. Dat zou een drama geweest zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws