Zaterdag 19 September 2020 - 11:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Ergste nachtmerrie van ouders vermiste Maddie McCann wordt werkelijkheid

Ergste nachtmerrie van ouders vermiste Maddie McCann wordt werkelijkheid

De ouders van de vermiste Maddie McCann krijgen opnieuw een enorme opdoffer te verwerken. De Duitse politie die de verdwijning van Madeleine onderzoekt, zegt dat alles erop wijst dat ze dood is.

Voor de Duitse politie is Christian Brückner nu al geruime tijd de hoofdverdachte in de zaak van de vermiste Maddie McCann. Hoofdonderzoeker Hans Christian Wolters geeft echter toe dat er nog steeds geen hard bewijs kan geleverd worden. Hij vertelde de Portugese staatsomroep RTP dat de Duitse politie denkt dat Brückner "verantwoordelijk" is voor de verdwijning van Maddie en dat ze denken dat ze dood is.

“De uitkomst van ons onderzoek wijst op geen enkele manier op de mogelijkheid dat de verdachte Madeleine nog in leven is”, aldus Wolters. “We hebben niets dat erop wijst dat ze nog zou kunnen leven. Alles wat we hebben, wijst erop dat ze dood is.” Over de verdachte zei hij: “Ik kan alleen maar zeggen dat dit een soort puzzel is en dat er veel stukjes zijn die ons doen geloven dat Christian B. verantwoordelijk is."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Maddie McCann  I  Christian Brückner