Walter Grootaers, die corona heeft gehad, heeft een uitgesproken mening over Marc Van Ranst Buitenland
Buitenland

Walter Grootaers, die corona heeft gehad, heeft een uitgesproken mening over Marc Van Ranst

Walter Grootaers, die corona heeft gehad, heeft een uitgesproken mening over Marc Van Ranst

Walter Grootaers was afgelopen week te gast bij Gert Verhulst en James Cooke in ‘Gert Late Night’. Daar gaf hij zijn eerlijke mening over de experten die ons tot nu toe door de coronacrisis hebben geloodst.

"Ik heb daar het grootste respect voor – en niet alleen voor Marc Van Ranst, maar ook voor zijn collega’s – omdat ik het wetenschappelijk toch heel belangrijk vind”, zegt Walter. Dat het tegenwoordig wel eens botst met de politiek, begrijpt de zanger van De Kreuners maar al te goed. “De politiek moet daar op een andere manier mee omgaan. e hebben een andere verantwoordelijkheid en een andere taak. En die balans kan heel moeilijk te vinden zijn."

Walter was de eerste BV waarbij het virus ongenadig hard toesloeg. Hij blijft dan ook goed opletten. “Ik heb het virus gehad, ik heb heel veel antistoffen, maar toch doe ik alsof ik het nog niet gehad heb”, benadrukt hij. “Zowel ik als mijn kinderen blijven voorzichtig, heel rigoureus."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws