Maggie De Block over versoepeling: “Dit komt er in de plaats van de bubbel van vijf” Royalty
Royalty

Maggie De Block over versoepeling: “Dit komt er in de plaats van de bubbel van vijf”

Maggie De Block over versoepeling: “Dit komt er in de plaats van de bubbel van vijf”

Aanstaande woensdag komt de Nationale Veiligheidsraad opnieuw samen. Er liggen verschillende scenario’s op tafel om de verguisde bubbel van vijf te versoepelen. Dat vertelde minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) zaterdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1.

"Celeval heeft de opdracht gekregen om te zoeken naar maatregelen die ons moeten toelaten op een veilige manier te leven, ook met het oog op de winter, zonder dat mensen in een sociaal isolement geraken, en met de mogelijkheid om bijvoorbeeld eens naar een optreden te gaan”, aldus De Block.

De bubbel van vijf zal dus waarschijnlijk worden uitgebreid, maar daar komt ook iets voor in de plaats. “Iedereen vindt dat te weinig, dus daar gaan ze zien wat we daaraan kunnen doen. Dat betekent dat er dan ook andere maatregelen strenger gaan worden, natuurlijk. Het is altijd geven en nemen”, besluit De Block.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws