Zaterdag 19 September 2020 - 14:00   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Walgelijk: 22-jarige man filmt zichzelf terwijl hij 6-maanden oude baby verkracht

Walgelijk: 22-jarige man filmt zichzelf terwijl hij 6-maanden oude baby verkracht

Brice Gage Watkins (22) uit Oklahoma, werd vorige week in hechtenis genomen in San Marcos, Texas, na een heuse klopjacht. De man wordt ervan beschuldigd zichzelf te filmen terwijl hij een baby seksueel misbruikt.

De beelden werden op 11 augustus vanaf zijn Facebook-account naar twee vriendinnen van de moeder van de baby gestuurd, volgens de door The Sun verkregen gerechtelijke documenten. De beelden tonen Watkins die het kind ‘ongepaste dingen’ aandoet, zo staat in het rapport van de politie.

Een van de ontvangers opende het bericht die dag, herkende het kind en de achtergrond en meldde het onmiddellijk aan de autoriteiten, aldus het gerechtelijk document. Beide vrouwen werden door de politie geïnterviewd en vertelden de politie dat ze dachten dat Watkins de man was in de video die het kind lastig viel.

Klopjacht

Watkins werd op 10 september gearresteerd in het huis van een kennis nadat de U.S. Marshals Service een hint van zijn verblijfplaats had gekregen na een klopjacht. Maar liefst 56 lokale task forces werkten samen om Watkins te vinden. Wanneer hij voor de rechtbank moet komen, is nog onbekend.

Wat is jouw mening?

TAGS  I   Oklahoma  I  Texas  I  Brice Gage Watkins