Zaterdag 19 September 2020 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle en prins Harry zullen het niet graag horen: “Deze eisen zijn niet realistisch”

Meghan Markle en prins Harry zullen het niet graag horen: “Deze eisen zijn niet realistisch”

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Meghan Markle en prins Harry het waanzinnige bedrag van 1 miljoen dollar konden eisen om op evenementen te verschijnen. Een evenementenmanager zegt in The Sun dat het niet realistisch is, omdat klanten voor dat bedrag kunnen afhaken. Een vergoeding van 250.000 tot 400.000 zou nog mogelijk zijn.

De evenementenmanager zei ook dat hij het 'fascinerend' vond dat het brede scala aan eisen van Harry en Meghan vergelijkbaar is met die van alle andere Britse royals die hun opwachting maken op evenementen, terwijl de hertog en hertogin van Sussex aftraden als ‘senior royals’ omdat ze een hekel hadden aan de koninklijke protocollen.

De adviseur zegt dat veel organisaties die het paar willen boeken 'hun wenkbrauwen zullen optrekken' over hoeveel controle ze vragen. De bron, sprekend vanuit New York, zei: "Harry en Meghan die als spreker op jouw evenement komen, zijn zeker even belangrijk als president Obama of Arnold Schwarzenegger."

“Het zijn fascinerende, unieke individuen, die een groot bereik hebben en die vóór Covid een enorme aantrekkingskracht zouden hebben gehad op een live publiek. Toen leken cijfers tussen 750K en 1 miljoen hoog, maar mogelijk. Tegenwoordig is 250K tot 400K realistischer."

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws  I  president  I  Obama  I  Arnold Schwarzenegger  I  Covid