Maandag 21 September 2020 - 15:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Kathleen Aerts stelt haar mama voor: "Probeer net als ik niet alleen nog een lichaam te zien dat stilletjes aan wegglijdt rond een geest die al lang niet meer is"

Kathleen Aerts stelt haar mama voor:

Voormalig K3'tje Kathleen Aerts heeft haar mama voorgesteld op Instagram. Ze doet dat naar aanleiding van Wereld Alzheimer Dag. Haar mama lijdt aan jongdementie.

 

"Een extra dikke knuffel vandaag voor alle mensen met dementie, mantelzorgers en verzorgers. Probeer net als ik niet alleen nog een lichaam te zien dat stilletjes aan wegglijdt rond een geest die al lang niet meer is", zegt Kathleen. 

"Maar kijk door mijn ogen: Ik zie nog altijd mijn mama... in haar stralende glimlach als mijn jongens veel kabaal maken en in de pretlichtjes in haar ogen als ik Will Tura liedjes zing. Al moet ik soms hard zoeken. Ik zie nog steeds mijn mama en niet enkel de persoon met dementie."

"In mijn liefde voor mijn kinderen probeer ik de mama te zijn zoals zij het me leerde. Zo geef ik hen toch ook een stukje van hun ‘moeke’ mee. Want voor mij blijft ze de allerliefste. Mijn bron van leven. In mijn hoofd. In mijn hart. In mijn herinnering. Ze blijft voor altijd mijn mama..."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kathleen Aerts  I  shownieuws