Meghan Markle krijgt veeg uit de pan na schandalig veel geld te hebben uitgeven Buitenland
Buitenland

Meghan Markle krijgt veeg uit de pan na schandalig veel geld te hebben uitgeven

Meghan Markle krijgt veeg uit de pan na schandalig veel geld te hebben uitgeven

Een rechter heeft Meghan Markle op de vingers getikt vanwege de hoge kosten van de rechtszaak tussen de hertogin van Sussex en de Mail on Sunday. De rechter reageerde afkeurend op het budget dat beide partijen hebben uitgetrokken voor die zaak.

Het juridisch team van Meghan Markle zou 1,8 miljoen pond hebben uitgetrokken voor de zaak, de Mail on Sunday zou 1,2 miljoen pond aan de zaak spenderen. De rechter noemde die bedragen niet proportioneel.

Het boek Finding Freedom kwam tijdens de zitting ter sprake. Volgens de advocaten van Mail on Sunday hebben Meghan en haar man prins Harry uitgebreid meegewerkt aan dat boek. Zij redeneerden dan ook dat Meghan wilde dat persoonlijke details, zoals haar handgeschreven brief naar haar vader Thomas Markle, publiekelijk zou gemaakt worden. Het is het publiceren van de brief dat de directe aanleiding voor deze zaak vormt.

Volgens de advocaten van Meghan is er geen bewijs van deze bewering.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws