'Politieke partijen zijn bang voor complete afstraffing bij verkiezingen en praten daarom nog verder over Vivaldi' Politiek
Politiek

'Politieke partijen zijn bang voor complete afstraffing bij verkiezingen en praten daarom nog verder over Vivaldi'

'Politieke partijen zijn bang voor complete afstraffing bij verkiezingen en praten daarom nog verder over Vivaldi'

Nu ook de Vivaldi-coalitie dreigt te ontploffen, belandt de Belgische politiek opnieuw in een diepe crisis. De traditionele partijen willen verkiezingen echter vermijden, want dan dreigt een enorme afstraffing.

“Het besef groeit dat dit de grootste stembusafstraffing aller tijden wordt. Die angst lijkt me de enige reden waarom de gesprekken nog worden voortgezet”, zegt communicatiestrateeg Marc Fauconnier in Het Laatste Nieuws. Hij adviseerde tal van politieke partijen in het verleden.

“Het is op, bij iedereen", stelt hij. "We komen in het stadium van apathie terecht. Op sociale media voeren N-VA en Vlaams Belang nog wel een opinieoorlog over wat er gaande is, maar al de rest is het beu. We concentreren ons op ons werk, ons leven en ons lief. En terecht."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws