Veronique De Kock doet ophefmakende uitspraken over naaktbeelden van BV's: "Dat vind ik toch wel heel straf" Buitenland
Buitenland

Veronique De Kock doet ophefmakende uitspraken over naaktbeelden van BV's: "Dat vind ik toch wel heel straf"

Veronique De Kock doet ophefmakende uitspraken over naaktbeelden van BV's: "Dat vind ik toch wel heel straf"

Veronique De Kock heeft in een gesprek met Story toch wel wat te zeggen over de uitgelekte naaktbeelden van Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang. Zo vindt ze het raar dat het alnge tijd niet in de media verscheen.

"Ik vind het heel erg, maar tegelijk vind ik het heel straf hoe de hele kwestie de eerste weken onder de radar gehouden is. Ik zei het nog tegen enkele vrouwelijke collega’s: dat hadden wij eens moeten zijn. Dan hadden de pers en het volk ons met de grond gelijkgemaakt", zegt Veronique De Kock in Story.

"Omdat wij ex-missen zijn, plakt er een etiket op ons hoofd. Deze mannen worden heel erg beschermd en anders geprofileerd in de media dan vrouwen van wie zulke beelden zouden uitlekken. Zij zijn nu het slachtoffer, wij zouden sletten genoemd worden. Mijn vrouwelijke collega’s wisten meteen wat ik ermee bedoelde en gaven me gelijk. Het moet je maar overkomen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws