André Hazes reageert over geruchten over affaire Buitenland
Buitenland

André Hazes reageert over geruchten over affaire

André Hazes reageert over geruchten over affaire

André Hazes laat op zijn nieuwe album horen dat hij een turbulent jaar achter de rug heeft. Elk nummer staat voor een periode in zijn leven en dat geldt ook voor 'Het Is Wat Het Is'. In Veronica Magazine vertelt de zanger het verhaal achter die track.

"Als ik erop terug kijk zie ik dat ik dingen anders had kunnen doen", aldus André. Hij is er wel van geschrokken hoe heftig de reacties waren. "Ik heb de vreselijkste berichten gekregen, tot doodsbedreiging aan toe (…) Er is een tijd geweest dat er dingen over mij werden geschreven die echt niet waar waren. Dat ik een relatie zou hebben gehad met Jamie Been bijvoorbeeld. Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien."

Ook dat hij een affaire zou gehad hebben met Nikkie Plessen doet hij af als onzin. "Dat is hetzelfde als dat ik vanavond met jou naar de kroeg ga en je aan de hand door de mensen trek. Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws