Ivan Leko over snel vertrek bij Antwerp: "Dit is pijnlijk" Sport
Sport

Ivan Leko over snel vertrek bij Antwerp: "Dit is pijnlijk"

Ivan Leko over snel vertrek bij Antwerp: "Dit is pijnlijk"

Ivan Leko beleeft moeilijke tijden. De Kroaat nam in de zomer het roer over bij Royal Antwerp FC, maar krijgt zijn ploeg voorlopig niet echt aan de praat. De fans namen Leko al op de korrel en her en der is er zelfs al sprake van een ontslag.

In Het Laatste Nieuws reageert Leko op een mogelijk snel vertrek bij Antwerp. "Ik werd er emotioneel van. Aan de ene kant was het pijnlijk om te horen dat de fans van Laszlo Bölöni scandeerden, aan de andere kant geeft het me extra motivatie om nog harder en beter te werken."

"Iedereen weet hoe snel de perceptie verandert in voetbal. Ik was geen betere coach vijf weken geleden toen we de beker wonnen. Ik was toen niet Guardiola, ik ben nu geen drama. Ik accepteer het en neem het mee als motivatie om beter te doen in de toekomst", aldus Leko nog.

"Als we heel eerlijk zijn..."

Een mogelijkt ontslag houdt Leko niet bezig, zo zegt hij zelf. "Ach, ik hou van voetbal, ik ben bezig met m'n job. En als we heel eerlijk zijn, Antwerp heeft in sommige matchen dit seizoen het beste voetbal in drie jaar gespeeld."

"Je kan het ook zo bekijken, niet? Al besef ik dat ik daar weinig mee win. Voetbal gaat alsmaar verder. Ik denk aan morgen, niet aan gisteren", besluit Leko.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws