Microbioloog Herman Goossens komt met zeer verontrustend nieuws over nieuwe golf van coronavirus in ons land Royalty
Royalty

Microbioloog Herman Goossens komt met zeer verontrustend nieuws over nieuwe golf van coronavirus in ons land

Microbioloog Herman Goossens komt met zeer verontrustend nieuws over nieuwe golf van coronavirus in ons land

Microbioloog Herman Goossens maakt zich grote zorgen na de recente versoepelingen van de Nationale Veiligheidsraad. De coronacijfers blijven immers stijgen.

"Men hoopt dat de mensen meer verantwoordelijkheid nemen, maar nu gaat men van het ene uiterste naar het andere" zegt Herman Goossensop Radio 1. "Minister De Block verwijst naar Zweden als voorbeeld en dat snap ik. Alleen Zweden zijn geen Belgen en omgekeerd. Zweden moet je geen bubbels opleggen, die doen dat vanzelf, dat zit in hun natuur."

Vooral voor één zaak is Goossens bang: "Dat de barrières tussen generaties verdwijnen. Er zal meer verspreiding tussen studenten zijn. Jongeren hebben daar geen last van, maar ik denk dat de dijken tussen generaties zullen afbrokkelen. Onderschatting is de beste vriend van het virus."

"We krijgen nu de boodschap dat we de tweede golf beter aankunnen, dat is niet juist. Maar het is wat het is, laat er ons het beste van maken", aldus Goossens.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws