Zaterdag 26 September 2020 - 08:45   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Dina Tersago over The Masked Singer: "Ik ben in tranen uitgebarsten, ik flipte helemaal"

Dina Tersago over The Masked Singer:

Dina Tersago blijkt de libelle te zijn in The Masked Singer. Gisteren werd Dina ontmaskerd.

“Ik had het zwaar onderschat”, geeft Dina toe in Het Laatste Nieuws. “Toen ik de eerste keer een minuutje dat masker ophad, dacht ik nog: dat valt wel mee. Maar bij de eerste repetitie ben ik helemaal geblokkeerd."

"Ik zag amper iets door dat zwarte gaas omdat ik verblind was door de spots. Ik had ook voor de eerste keer oortjes in zodat het omgevingsgeluid wegviel en mijn evenwichtsgevoel was verstoord door die vleugels en door het masker dat bovendien een heel claustrofobisch gevoel gaf. Ik was naar adem aan het happen en flipte helemaal. Toen ik van het podium kwam ben ik in tranen uitgebarsten. Ik dacht echt: ‘Ik stop!’ Maar dat kon natuurlijk niet zomaar.”

Geschrokken

“Ik schrok er zelf van dat ik zo blokkeerde”, vertelt ze. “Ik heb al ‘Sterren Op de Dansvloer’ gedaan en daar voelde ik ook wel een gezonde stress. Ik had al aanvaard dat je zelfs na veel oefenen op zo’n moment maar tachtig procent van je mogelijkheden haalt, maar hier ging het echt helemaal fout."

Toch houdt Dina er een goed gevoel aan over. "Hoe zwaar het hele avontuur ook was, ik heb me ook echt geamuseerd. Ik mis mijn Libelle-pak zelfs al. Misschien kan ik volgend jaar toch eens op Tomorrowland gaan staan bij Dimitri Vegas & Like Mike. Die Libelle zou daar nog niet misstaan.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  The Masked Singer  I  Dina Tersago  I  shownieuws