Tom Boonen: "Ik zie hem de Ronde van Vlaanderen winnen" Sport
Sport

Tom Boonen: "Ik zie hem de Ronde van Vlaanderen winnen"

Tom Boonen: "Ik zie hem de Ronde van Vlaanderen winnen"

Bob Jungels heeft indruk gemaakt bij Deceuninck-Quick.Step in Kuurne-Brussel-Kuurne. Ook Tom Boonen is onder de indruk.

“Zondag was het gewoon één grote machtsvertoning, als je Bob Jungels bezig zag. Toen ze met die paar man voorop waren, was hij die gewoon aan het opeten en waren ze blij dat hij wegreed. Dat Jungels meteen raak trof in het voorjaar had ik wel verwacht, hij heeft een heel sterk lichaam, hij kan die klimmen in Luik aan maar ook de Vlaamse hellingen", zegt Boonen over hem tegenover VTM NIEUWS.

"Ik vergelijk hem wel eens met de jonge Valverde, hij is capabel om op alle terreinen uit te pakken. Hij heeft genoeg bagage van bij de jeugd, hij heeft toen heel veel in Vlaanderen gereden en spreekt ook wat Vlaams. Nu heeft hij de liefde voor de Vlaamse koers zelf ervaren: ik denk dat we hem in de toekomst nog heel vaak terug zullen zien. De Ronde? Ik geloof in hem, ik had hem al als favoriet staan in elke koers waarin hij start. Hij heeft meteen alle kaarten op tafel gegooid en kan rekenen op een heel sterke ploeg.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws