José De Cauwer heeft slecht nieuws voor Belgische fans: "Als hij weg is op het WK, gaat Wout van Aert niet rijden achter hem" Sport
Sport

José De Cauwer heeft slecht nieuws voor Belgische fans: "Als hij weg is op het WK, gaat Wout van Aert niet rijden achter hem"

José De Cauwer heeft slecht nieuws voor Belgische fans: "Als hij weg is op het WK, gaat Wout van Aert niet rijden achter hem"

Wout van Aert rijdt zondag op het WK voor België, maar de rest van het jaar rijdt hij voor Jumbo-Visma. Wat als straks een ploegmaat van hem ontsnapt? José De Cauwer maakt zich weinig illusies.

"Stel: je slaapt een heel jaar met renner x op de kamer. Hij vertrouwt je alles toe en nu moet je in volle finale op hem jagen? Wie krijgt dat over zijn hart? Daarom kijk ik zondag niet alleen naar de truitjes, maar ook naar de fietsen en de helmen. Wie rijdt doorheen het jaar bij dezelfde ploeg? Soms speelt het maar een fractie van een seconde mee, maar dat het een rol speelt? Absoluut", zegt De Cauwer in Het Nieuwsblad.

"Ook voor Van Aert . Als Roglic straks weg is, gaat hij daar echt niet achter rijden. Zeker niet als hij andere favorieten in zijn zog zou meenemen. Daar is de band binnen Jumbo-Visma te sterk voor. Dat kan je hem niet kwalijk nemen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws