Standard lijdt verrassend puntenverlies tegen Zulte Waregem Sport

Standard lijdt verrassend puntenverlies tegen Zulte Waregem

Standard is zondagnamiddag op een gelijkspel blijven steken tegen Zulte Waregem. De Luikenaars waren de betere ploeg, maar moesten tot twee keer toe terugkeren na een achterstand. Uiteindelijk werd het 2-2.

Een matig Standard keek na amper tien minuten spelen al tegen een achterstand aan. Bruno schilderde een voorzet perfect op het hoofd van Dompé, die de 0-1 voorbij een kansloze Bodart kopte. Standard had wel het balbezit, maar maakte te weinig klaar.

Meteen na rust lukte het wél voor de thuisploeg. De infiltrerende Balikwisha trapte de gelijkmaker binnen. Erop en erover? Neen. Meteen na de 1-1 kopte Vossen Zulte Waregem opnieuw op voorsprong. Een koude douche voor Standard.

Muleka schenkt Standard verdiend punt

De Rouches bleven beuken op de deur en dat resulteerde in de slotfase alsnog in de 2-2. De ingevallen Muleka kopte binnen en zo pakt Standard een meer dan verdiend punt.